Wednesday, August 4, 2010

God nyhet

Pojkvännen har fått jobb! Woohoo!

Han hade sådant flyt att en kille precis slutat, så han fick jobb på stört efter att ha provjobbat idag.

Han kommer inte sluta förens nio ikväll, 12 timmars arbetsdag med andra ord! Bra, då blir det lugnare här och jag och Kens dottern kan få chans att lära känna varandra lite bättre. Hon var ute och letade jobb under flera timmar idag, så det är bra att hon fortsätter även om hon har några lovande napp här och där.

Chefen för den där restaurangen hon nog kunde få jobb hos (Bob Evan's, samma kedja hon jobbat för tidigare i Ohio) kommer att vara anträffbar på fredag, och imorgon har hon intervju med tre ställen, bla vår mysiga kvarterskrog Gecko's (som är superpopulär, mycket dricks där!). Hade visst något på G vid en bilhandlare och ett telemarketing-jobb med. Och ett annat Bob Evan's här i stan hade visst ett jobb ledigt senare i augusti när någon skulle sluta.

Hon trivs bäst som servitris, gillar att möta mycket folk osv, och det är ju lite mer flexibelt när hon börjar plugga igen. Jag skulle gissa på att man blir rätt less på telemarketing ganska snart, nog ganska slitsamt psykiskt sätt...

Vi får se hur det blir. Bra låter det ju hittills i alla fall!

No comments:

Post a Comment